Get Adobe Flash player

Wie zijn wij

Helmond kozijnen is een onafhankelijke organisatie in de verkoop van kunststof kozijnen.
Wij zijn dus geen onderdeel van een grote kozijnen producent. Dit maakt ons geheel onafhankelijk en kunnen dus zelf kiezen uit leveranciers met de beste producten en de beste service. Door rechtstreeks in te kopen garanderen wij een uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding. Daarvan hebt u direct financieel voordeel.

Voor kunststof kozijnen hebben wij gekozen voor het profielsysteem K-Vision.
De keuze voor dit systeem is gebaseerd op basis van prijs-/ kwaliteitverhouding, de garantievoorwaarden en de door ons vereiste keurmerken.

Voor het plaatsen van de kozijnen hebben wij een samenwerkingsverband met een aantal kozijnspecialisten. Voor uw aanvraag komen wij bij u thuis om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Op basis van dit bezoek ontvangt u kosteloos en vrijblijvend een offerte. U bent tot niets verplicht en hebt nog geen kosten gemaakt!
Natuurlijk kan uw eigen specialist ook kozijnen bij ons inkopen. Ook dan kunt u rekenen op onze service en ondersteuning.

Advies, Kwaliteit en Service is ons hoogste doel. Zowel u als onze partners kunnen hier altijd een beroep op doen. Wij geloven in een duurzame relatie met onze partners en klanten.

We zien uw vragen, aanvraag of reactie graag tegemoet.

Tot ziens!